TOP termékek

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kedvezmény
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Katona Gábor E.V
Cím:
2800 Tatabánya, Templom utca 14/A
Telefon:
Áruház neve:
MGajándék
Adószám:
68867227131
Nyilvántartási szám:
52365104
Kapcsolattartó neve:
Steigerwald Mária
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36305891581
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás

Postai levélküldeményként

A megrendeléseket a Magyar Posta szállítja házhoz.
Minden héten szerdánként postázunk, a feladástól számított 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek a megrendelések ajánlott elsöbbségi levélküldeményként.

Termékek össztömege
Szállítási költség
0.01  kg
1,49  kg
1 990 Ft
1,5  kg
1,99  kg
2 400 Ft
2  kg
100  kg
ingyenes

GLS futárral

Országszerte 1850Ft-tól vállaljuk a csomagok kiszállítását GLS futár segítségével. A feltüntetett összeg tartalmazza a csomagolási költségeket is.

A megrendelt termékek maximum 6-7 munkanapon belül elkészülnek, és a feladás másnapján kézbesítésre kerülnek a megrendelőnek!
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
0,99  kg
2 500 Ft
1  kg
9,99  kg
2 800 Ft
10  kg
-
ingyenes

Személyes átvétel Tatabányán

Kizárólag webáruházként működünk, így a telephelyünkön nincs fix nyitvatartási idő. Az elkészült termékeket előre egyeztetett időpontban van lehetőség átvenni, hétköznap és hétvégén egyaránt.Csak a kifizetett, elkészült termékek átvételére van lehetőség.

Átvétel helye:

2800, Tatabánya, Templom út 14/aMinimális rendelés értéke: 1000 FT
Szállítási költség: 0 Ft

MPL futárszolgálat

mpl
Ezzel szállítási móddal az Ön otthonába kérheti a csomag kiszállítását.
Minden héten szerdánként postázunk, a feladástól számított 1-2 munkanapon belül rendelése kézbesítésre kerül az Ön által megadott címre.
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
9,99  kg
1 990 Ft
10  kg
19,99  kg
2 990 Ft
20  kg
39,99  kg
5 990 Ft
40  kg
-
ingyenes

PostaPont

postapont
Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását.
Minden héten szerdánként postázunk, a feladástól számított 1-2 munkanapon belül rendelése kézbesítésre kerül az Ön által kiválasztott PostaPont-ra.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
990 Ft
Fizetés

Bankkártyás fizetés BARIONnal

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Átutalás

Az áru ellenértékét online banki átutalással egyenlítheti ki. a megrendelését a vételár számlánkra érkezése után készítjük el

Lehetőség van közvetlen banki befizetésre is

Fizetési módok

 

Banki átutalás

 

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti.

 

Utánvétel

 

Webshopunkban nincs lehetőség utánvételes vásárlásra

 

Barion

 

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Kedvezmény

Kedvezmény az aktuális rendelés végösszege alapján

Megrendelés végösszeg
Kedvezmény
0  Ft
99 999  Ft
5,0 %
100 000  Ft
-
-
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!